Category Archives: Petua

Hacked By Imam , QQ:2190782403 ,logoutimam@gmail.com

 

Hacked By Imam

QQ:2190782403

logoutimam@gmail.com

“Dananiaga2u”

Pemerah Puting Susu

Nipple Vulva Pink Cream

Krim Pink Untuk Puting Dan MissV

Kini, cara mudah mengembalikan warna kulit kembali kemerahan seperti asal,

gunalah Pink Vulva yang dirumus dengan Teknologi Nano,

dapat membantu mengembalikan kulit ke warna merah semulajadi,

agar kelihatan berseri dan sihat. Sesuai digunakan pada bibir,

puting, sekitar alat sulit, celah paha dan sesiku.

pink-nipple-cream-5

Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person

pink-nipple-cream-7

Kandungan Isi: 40 gm

 

KANDUNGAN KRIM
Purified water

​Glycolic Acid, Capyrylic / Capric Triglyceride
Kojic Acid, Hylaronic Acid
Magnesium Ascorbyl Phosphate
Malpighia Glabra ( Acerola) Fruit Extract
Triethanolamine, Cera Alba, Allantoin
Tocopheryl Acetate
Retinyl Palmitate
DMDM Hydantoin
pink-nipple-cream-3
Sapukan secara nipis pada bahagian yang diingini 2-3 kali sehari selepas cucian.
Untuk bibir, disyorkan sekali sehari sebelum tidur.
PERHATIAN
Elakkan dari terkena mata.
Jarakkan penggunaan jika berlaku alahan.

 

TEMPAHAN : 
Harga : RM 130 (Sem Malaysia ) / RM 140 (Sabah/Srwk)
Percuma Poslaju

PROMOSI : RM100 / RM110 (s/s)

NOTA : Sila simpan RESIT pembayaran sehingga anda terima produk belian anda!.

Sila SMS :”Pink Vulva” +jumlah bayaran+nama+alamat pos >> 011-11577206

JANGAN BAYAR DAHULU…

SMS : Ada stokPink Vulva+ Nama + Negeri anda ke 011-11577206

“Dananiaga2u”

V-PLUS Solusi untuk Miss V

V-plus 4

V- Plus

Berkesan . Selamat . Meyakinkan

V-plus 2

V – Plus di rumus dan di proses dari pada sucrose

yang di potentise secarasa inshomeopathy of medicine yang menepati syariat.

Kesan / Indikasi :

● Melancarkan masalah haid yang tidak teratur.

● Mengurangkan masalah senggugut dan keputihan.

● Sesuai bagi wanita yang mengalami masalah kesuburan dan kehamilan.

V-plus

Cara makan / Dos :

● 1 Biji (3 Kali sehari) > Haid tidak teratur.

● 1 biji (3 Kali sehari) > Senggugut & keputihan

● 1 biji (2 Kali sehari) > Kesuburan & kehamilan

V-plus 3

(Peringatan : Gunakan penutup botol semasa makan ubat)

Elakkan pengambilan Kopi, Nescafe, Cuka dan Air kelapa.

Komposisi : Pulsatilla, Natrium Mur, Pitu Gland.

Pengeluaran : Perubatan Homeopathy Ikhwan

Harga : RM 50

TEMPAHAN : 
Harga : RM 60 (Sem Malaysia ) / RM 70 (Sabah/Srwk)
Percuma Poslaju

PROMOSI : RM50 / RM60 (s/s)

NOTA : Sila simpan RESIT pembayaran sehingga anda terima produk belian anda!.

Sila SMS :”Vplus” +jumlah bayaran+nama+alamat pos >> 011-11577206

JANGAN BAYAR DAHULU…

SMS : Ada stokVplus+ Nama + Negeri anda ke 011-11577206

mykedaionline

“Dananiaga2u”

Kapsul Daun Durian Belanda – NDlife

Kapsul Daun Durian Belanda – NDlife

kapsul daun durian belanda 2

NDLife Kapsul Daun Durian Belanda

Kapsul Daun Durian Belanda

Kapsul daub durian belanda 1

Khasiat Kapsul Daun Durian Belanda NDLife :

* Membantu merawat kanser.

* Anti-sembelit.

* Menurunkan asid urik (Gout).

* Membantu antibodi tubuh.

* Memudakan sel badan.

* Mencegah selsema.

* Mengatasi masalah kencing tidak lawas.

kapsul daun durian belanda 2

CARA PENGAMBILAN :-

3 biji pagi, 3 biji malam.

SMS/WHATSAPP/SEKARANG !

Kami menawarkan Kapsul Daun Durian Belanda Ndlife pada harga 

RM50 sahaja (100 kapsul).

POSLAJU PERCUMA!

===================================

Whatsapp KDB ke 011-11577206

Whatsapp KDB ke 011-11577206

*DB = Durian Belanda

Herba Ketatkan Faraj

Love Coach Vagina Tightening

Herba Ketatkan Faraj Secara Alami

ketatkan faraj 1

Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu…

jawapannya terlalu mudah..

ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya…

sentiasa bermain difikiran lelaki.

 

Oleh sebab itu, wahai kaum wanita..

janganlah memandang remeh akan perkara ini,

berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama

buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda

PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda

akan jauh lebih indah dari sebelum ini.

Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

ketatkan faraj 2

Untuk itu saya perkenalkan “Love Coach“.

Inilah rahsia kaum wanita Madura

mengikat pasangan mereka agar setia pada yang satu.

Biarpun jauh merantau mencari rezeki namun kekasihnya tetap diingatan.

ketatkan faraj 3

Love Coach bukanlah seperti maajun untuk dimakan

tetapi ianya untuk dimasukkan kedalam faraj hanya 1-2 minit sahaja.

Jika ingin bersama pastikan 30 minit sebelum mulakan hubungan seksual.

 

”Love Coach” (Jepun) ini dibuat dari bahan-bahan kayu

dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura,

Yang kini masyarakat Jepun telah pun jadikan sebagai kewajiban para isteri untuk menggunakannya.

ketatkan faraj love coach

Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala

dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.
Khasiat utama Love Coach ini untuk mendatangkan manfaat berikut:
1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.
2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim.
3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.
4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person

ketatkan faraj 1
Cara memakainya:

1. Ambil Love Coach dan masukkan 3/4 darinya secara perlahan-lahan ke dalam faraj.
2. Tinggalkan selama 1-2 minit.
3. Keluarkan dan kemudian cuci dengan bersih dan simpan untuk digunakan di lain masa.
Untuk menggunakan bagi hubungan kelamin,

Pakai Love Coach ini kira-kira 5-10 minit sebelum bersetubuh…

TEMPAHAN : 
Harga : RM 300 (Sem Malaysia ) / RM 310 (Sabah/Srwk)
Percuma Poslaju

PROMOSI : RM150 / RM160 (s/s)

NOTA : Sila simpan RESIT pembayaran sehingga anda terima produk belian anda!.

Sila SMS :”Love Coach” +jumlah bayaran+nama+alamat pos >> 011-11577206

JANGAN BAYAR DAHULU…

SMS : Ada stok”Love Coach”+ Nama + Negeri anda ke 011-11577206

PERINGATAN : “WANITA YANG MENGANDUNG ADALAH DILARANG

UNTUK MENGUNAKAN Love Coach KERANA DITAKUTI SUKAR UNTUK MELAHIRKAN ANAK.

INI ADALAH DISEBABKAN FARAJ YANG SEMPIT AKAN MENYUKARKAN KELAHIRAN”.

Propolis Active – Penawar Ajaib dari Sarang Lebah

Penawar Mukjizat :
Pertemuan Sains Dan Al-Quran

“Dari perut lebah akan keluar penawar yang menyembuhkan segala penyakit manusia. Sesungguhnya, pada demikian itu, akan menjadi petanda bagi manusia yang berfikir tentang kebesaran Allah”
Al-Quran – Surah An -Nahl Ayat 69

Apakah PROPOLIS?
Sebatang pokok cedera, rantingnya patah ditiup angin kencang atau dahannya dipotong manuasia. Pokok tersebut akan mengeluarkan sejenis damar berwarna coklat kehitaman, menutupi lukanya untuk mengelakan dari kerosakan yang lebih teruk serta menghalang dari jangkitan kuman.

Damar penyembuh inilah yang dikongsi oleh lebah. Malah, lebah mencampurkan damar ini dengan debunga dan lilin. Kemudian di bawa ke sarangnya sebagai pembunuh kuman (antibiotik) semulajadi dan bertindak sebagai pelindung seluruh koloni lebah dari serangan virus, bakteria dan kulat.

Kajian-kajian yang dijalankan oleh para saintis dan penyelidik, mendapati bahawa sarang lebah bebas dari segala kuman dan bakteria. Malahan ianya lebih steril (BebasKuman) dari bilik pembedahan di hospital. Begitulah berasalnya nama PROPOLIS atau “Pelindung Kota”.

lebah-madu

Saintis dan pakar pemakanan diseluruh dunia telah membuat satu penemuan mengagumkan tentang suatu penawar berunsur alami dan semulajadi yang membawa harapan sebagai “Suplemen Harian Dan Penawar Lengkap” untuk kekal sihat sepanjang hayat.

Dikenali sebagai propolis lebah, ia adalah sejenis lekitan yang dirahsiakan oleh tumbuh-tumbuhan dan diadun oleh lebah dengan enzim air liurnya, yang mampu memberi perlindungan menentang bakteria dan virus merbahaya.

Kajian demi kajian yang dijalankan dimakmal-makmal dan hospital-hospital diseluruh dunia serta himpunan kertas-kertas penyelidikan serta Jurnal-jurnal yang dikeluarkan.

Propolis lebah telah terbukti sebagai zat tambahan
dan penawar yang amat menakjubkan !!!

Ianya menawarkan kekebalan tubuh menentang penyakit merbahaya dan penyakit-penyakit yang ditakuti dalam kehidupan. Ia membantu merawat luka usus, arthritis, masalah pernafasan, sistem penghadaman, pembersihan pembuluh darah (detoksifikasi), keletihan kronik, permasalahan dewasa serta warga tua, permasalahan wanita dan berbagai-bagai lagi….

Satu-satunya, “Suplementasi Harian” berkhasiat dan “Penawar Mukjizat” dari alam semulajadi yang bersifat amat ampuh dan serbaguna !!!

propolis-active-box

Nilainya setara emas!! Sebanyak 20.000 ekor lebah diperlukan untuk memungut hanya 15ml Propolis.

propolis-utusan

.

Link ke Utusan Malaysia

HARGA (termasuk kos poslaju)

 RM90.00 S/M

RM100.00 Sabah/Sarawak

NOTA : Sila simpan RESIT pembayaran sehingga anda terima produk belian anda!.
Sila SMS : Produk+jumlah bayaran+nama+alamat pos >>  011-11577206

JANGAN BAYAR DULU!!!!!

SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok Propolis? (nama anda) ke 011-11577206
STOK TERHAD

[su_box title=”PENGEDAR DIPERLUKAN…” style=”soft” box_color=”#c93006″]

Ingin jadi pengedar? Dapatkan Harga Borong Propolis Active. SMS Harga Borong Propolis ke 011-11577206

[/su_box]

Gel Gegetah Cinta – Hubungan Suami-Isteri lebih Nikmat dan Melekat.. (Terlaris)

gegetah-cinta-melazatkan-jimak
GEGETAH CINTA
Gel gegetah cinta diadun dengan 3 herba utama terpilih bagi memberi kesan efektif dan bau yang harum. Keistimewaan Gel Gegetah Cinta akan memberi kesan cengkaman seperti getah secara semulajadi semasa digunakan ketika bersama. Khusus untuk merapatkan lagi hubungan suami isteri.

Gel gegetah cinta diadun dengan 3 herba utama terpilih bagi memberi kesan efektif dan bau yang harum. Keistimewaan Gel Gegetah Cinta akan memberi kesan cengkaman seperti getah secara semulajadi semasa digunakan ketika bersama. Khusus untuk merapatkan lagi hubungan suami isteri.

gegetah-cinta-dherbs-jimak-best-tau

KEBAIKAN GEGETAH CINTA

memberi kesan cengkaman otot vagina seperti malam pertama
mengetatkan dan merapatkan vagina.

KANDUNGAN GEGETAH CINTA

1. Water
2. Manjakani extract
3. kacip Fatimah extract
4. Aloe Barbadensis extract
5. carbomer
6. Frangrance

Kandungan:30ml

fakta-isteri-tak-puas-seks

TESTIMONI GEGETAH CINTA

testimoni-gegetah-cinta

CARA PENGUNAAN GEGETAH CINTA

Sapukan Gel Gegetah Cinta di bahagian ‘V” pada alat sulit wanita sebelum bersama. Boleh digunakan ketika bersama pada bila-bila masa.
Untuk kesan lebih efektif gunakan bersama Juice Perawan Plus Collagen keluaran D’Herbs untuk penjagaan dalaman.
Sila tutup penutup dengan rapat dan simpan pada suhu bilik. Jauhi daripada kanak-kanak

CARA TEMPAHAN :

Harga: RM 29.90 + RM 6.00 poslaju = RM 35.00 seunit (Semn Malaysia) @ RM60.00 untuk 2 unit.
@ RM 40.00 (Sabah/Sarawak)

*** Harga termasuk kos poslaju
poslaju

SMS /WhatsApp/WeChat : Ada Stok Gegetah Cinta

ke 011-11577206 (SMS/WhatsApp)

 

PEMBAYARAN :
maybank2u-cimbclicks

 

Cara Ketatkan Faraj Paling Mudah Dan Berkesan

============== PRODUK TERBARU =================

promosi-serum-vgrip-pengetat-faraj

===============================================

 

Tongkat Ajimat Madura

Rahsia purba Wanita Madura yang membuatkan lelaki tergila-gilakan mereka. Lebih ketat, rapat & wangi semasa hubungan intim.

Ketahuilah wahai kaum Hawa…. Kerana tidak mahu pasangannya berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun disudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh.

SEBAB ITULAH ADA SESETENGAH LELAKI YANG TELAH BERUMAHTANGGA MENCARI YANG LAIN SECARA TERANG-TERANGAN ATAU SECARA SEMBUNYI DAN SUDAH TENTULAH PILIHAN UTAMA MEREKA ADALAH YANG SEMPIT dan KETAT….

TONGKAT AJIMAT MADURA

tongkat-ajimat-madura

Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu… jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya… sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh sebab itu, wahai kaum wanita.. janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda akan jauh lebih indah dari sebelum ini. Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

Untuk itu saya perkenalkan “Tongkat Ajimat Madura”. Inilah rahsia kaum wanita Madura mengikat pasangan mereka agar setia pada yang satu. Biarpun jauh merantau mencari rezeki namun kekasihnya tetap diingatan.

Tongkat Ajimat Madura bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan kedalam faraj hanya 1-2 minit sahaja. Jika ingin bersama pastikan 30 minit sebelum mulakan hubungan seksual.

”TONGKAT AJIMAT MADURA” (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.
Khasiat utama Tongkat Ajimat Madura ini untuk mendatangkan manfaat berikut:

1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.
2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim.
3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.
4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin.

tongkat-ajimat-madura-asli

Cara memakainya:

1. Ambil Tongkat Ajimat Madura dan masukkan 3/4 darinya secara perlahan-lahan ke dalam faraj.
2. Tinggalkan selama 1-2 minit.
3. Keluarkan dan kemudian cuci dengan bersih dan simpan untuk digunakan di lain masa.

Untuk menggunakan bagi hubungan kelamin, Pakai Tongkat Ajimat Madura ini kira-kira 5-10 minit sebelum bersetubuh… dan lihatlahh…hasilnyaa…Amat Menakjubkan!!!! Sekali beli…..lama boleh digunakan!!!!!! Cubalah…dan percayalahhh!!!!!

PERINGATAN : “WANITA YANG MENGANDUNG ADALAH DILARANG UNTUK MENGUNAKAN TONGKAT AJIMAT MADURA KERANA DITAKUTI SUKAR UNTUK MELAHIRKAN ANAK. INI ADALAH DISEBABKAN FARAJ YANG SEMPIT AKAN MENYUKARKAN KELAHIRAN”. ORDER HARI INI SEMENTARA HARGA BELUM DINAIKKAN LAGI… BILA PERMINTAAN TINGGI DAN PRODUK SUKAR DIPEROLEHI SUDAH PASTI HARGA AKAN MELAMBUNG TINGGI…. DI CHINA TONGKAT AJIMAT MADURA DI JUAL PADA HARGA USD63.00

 

Apa kata penguna TONGKAT AJIMAT MADURA.

Dari : Puan Bariah (Bukan nama sebenar)

Pertama kali saya guna Tongkat Ajimat Madura hanya kerana untuk menghilangkan keputihan dan bukan untuk tujuan seks…

Saya insert pada faraj yg dah dibersihkan…dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least…tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit…so sy folow yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan benda tuh macam serap dan sempitkan liang faraj…lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa faraj saya macam kering sbb liang dah sempit…bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan…rasa kering dan ketat sungguh ketara…

mmmm mlm tuh lepas 1 jam saya guna Tongkat Ajimat Madura..teringin lak nak buat hubungan badan dgn suami dan aduhai repeat lak lagi about 2 hours before the intercourse… Terkenang saya masa malam pertama…mengigil saya kerana faraj saya ketat sgt2 …suami sy pun pelik first tima lah puloq dengar suami mengerang…maaf sensor sikit…masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks…dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya..

seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus …..melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi…saya sekarang adalah ibu kpd 4 org anak… selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2… hanya sekadar melepaskan tanggungjawab… dan melampias nafsu jerk…

thanks TONGKAT AJIMAT MADURA…saya akan rekemen pada kawan2…kalau encik nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la…tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact encik lagi. oh ya.. satu lagi ada tak ubat kuat dan tahan lama kerana kesihan lak pada suami puas control.. ha ha ha
sekian komen ikhlas dari saya ..

testimoni-tongkat-ajimat-madura

***Testimoni dari pengguna akan kami tambah dari semasa ke semasa.***

Untuk TEMPAHAN :

Qty : 1 kotak

RM 40.00 (Semn Malaysia)
RM 50.00 (Sabah/Srwk)

SMS/Whatsapp : “TAM” ke

011-11577206

Teknik Jimak yang paling disukai oleh wanita (Teknik Bersetubuh) – Bergambar

Terdapat pelbagai teknik dan posisi jimak, yang paling popular ialah suami di atas, namun kaedah ini lebih memberikan kenikmatan kepada sang suami sahaja.

Ada pelbagai teknik yang anda perlu cuba bersama pasangan anda untuk mendapatkan kenikmatan jimak bersama. Ini bergantung juga kepada keadaan, suasana dan tempat. Jika jimak semasa isteri mengandung, lain pula caranya.

Untuk kepuasan isteri maksima semasa jimak, perkara yang penting adalah rangsangan awal yang diberikan. Wanita lebih perlukan sentuhan dan belaian. Ini akan membangkitkan rasa ingin disetubuhi oleh suaminya. Rangsangan di faraj dan tusukan zakar yang betul ke dalam faraj sangat penting untuk memberikan kenikmatan berganda kepada isteri. Untuk itu teknik atau posisi bersetubuh sangat membantu untuk isteri mudah klimak atau inzal bersama-sama.

Antara posisi jimak yang membantu untuk mendapatkan klimaks mudah kepada isteri ialah posisi isteri di atas. Dengan beralaskan beberapa buah bantal atau kusyen, suami duduk di atas bantal, dan isteri mendatangi suami dari atas. Ini akan memudahkan zakar terus masuk ke dalam faraj dengan kadar maksima. Namun waktu ini, zakar suami perlu tegang dengan maksima.

Isteri lebih mendapat ruang untuk mendayung dan mendapatkan rasa kenikmatan jimak, dengan cara ini, isteri akan lebih puas dan cepat klimaks.

“Gambar Posisi Jimak (untuk pendidikan sahaja)”
posisi-isteri-diatas
“Produk untuk SUAMI lebih mantap..”

Minyak Lintah Hitam


“Untuk ISTERI lebih ketat dan GRIP…” 

Tongkat Ajimat Madura Asli POWER! – Senjata Khas Untuk Wanita


Cara Bersetubuh dan posisi seks Menurut Islam

TEKNIK-TEKNIK DALAM HUBUNGAN SEKS SUAMI ISTERI.

Antara teknik-teknik yang boleh diamalkan ialah:-

1- BERSETUBUH DALAM PELBAGAI POSISI
Pelbagai posisi persetubuhan seperti isteri diatas, sambil mengiring, sambil duduk, sambil berdiri, dari arah belakang mencangkung atau menonggeng (mat saleh kata doggy , ini la dia kot) , atas kerusi, dan sebagainya.Semuanya tu adalah sekadar untuk menukar selera sekali sekala dan bukan untuk dijadikan sebagai tabiat kerana kemungkinan semua teknik tadi tidak mendatangkan keselesaan pada isteri (bergantung pada bentuk tubuh isteri). Oleh itu posisi normal suami diatas dan isteri dibawah adalah digalakkan.

Dalam kitab At Tibun Nabawi ada menyebut bahawa dalam banyak posisi-posisi persetubuhan, suami di atas dan isteri di bawah adalah paling ideal dan paling baik dari segala posisi yang ada. Sementara posisi suami di bawah isteri diatas adalah sangat merbahaya, ini kerana jika inzal, mani suami tidak habis keluar dan cecair yang ada dalam liang rahim isteri mudah mengalir atau menyerap masuk ke lubang kencing suami dan ini merbahaya kerana mudah mendedahkan dan memudahkan jangkitan kuman-kuman yang ada.

Namum tambah kitab itu lagi, posisi itu tidaklah terbatas kerana terdapat hadis riwayat Imam Muslim bahawasanya Rasulullah bersabda, maksudnya:

” Apabila seseorang itu berjimak, boleh saja ia bertelungkup (suami di atas, isteri di bawah) atau tidak bertelungkup. Apa yang utamanya ialah memasukkan zakarnya pada qubul (kemaluan) isteri dan tidak pada lubang duburnya. Kerana pada qubul dapat menghidupkan benih dan menghasilkan anak. ”

Hadis diatas menjelaskan , bahawa tidak salah bersetubuh dalam pelbagai posisi kerana yang utamanya ialah perlaksanaanya tepat, pada farajnya dan matlamatnya ialah untuk menghasilkan anak.

2- PETUA MENCAPAI KENIKMATAN JIMAK
Sementara orang tua-tua dulu memberi panduan asas persetubuhan ialah hendaklah dilakukan dengan 2 cara:-

1. Hendaklah dengan 7 anggota (bagi pihak suami). Dua siku, dua lutut dan dua hujung jari kaki hendaklah menyentuh bumi atau lantai dan 1 kemaluan bertemu dalam kemaluan isteri.

2. Hendaklah dada sama dada, pusat sama pusat, perut sama perut, dan wajah sama wajah suami ister bertemu rapat.

Selain dari cara diatas, kemungkinan tidak mendatangkan nikmat yang sempurna kepada pasangan. Mungkin pihak suami yang tidak puas atau isteri yang tidak puas. Sedangkan tujuan bersetubuh adalah untuk sama sama merasa nikmat.

3. KERJASAMA SUAMI ISTERI
Sebenarnya kerjasama antara suami isteri memainkan peranan penting untuk mencapai kepuasan seks. Tidak kira walapun posisi mana sekalipun, kalau tanpa kerjasama antara kedua dua belah pihak semasa bersetubuh, kenikmatan tidak akan dapat dirasai semaksimum mungkin . Oleh itu pertimbangan dan kreativiti pasangan dalam memberi kan kerjasama sangat diperlukan.

4. TEKNIK-TEKNIK BERJIMAK

1- Teknik Menggoyang
Teknik ini boleh melambatkan inzal (terpancut mani) dan memberikan kenikmatan kepada kedua-dua belah pihak, boleh juga menambahkan kekuatan dan ketahan zakar. Goyangan yang terkawal dan tersusun membolehkan pihak suami mengawal inzal seberapa lama yang dia mahu
sehingga isteri benar benar mencapai kepuasan sebenar. Cara-cara goyangan ialah seperti berikut:-

a. Goyangan Kesabaran
– Mengoyang dengan perlahan ketika memaukkan zakar, tetapi bila menarik, tarik dengan cepat hingga kepala zakar hampir keluar. Teknik ini melambatkan pancutan mani suami dan isteri lebih terasa nikmat dan mempercepatkan inzal isteri.

b. Goyangan Jongket
– Bahagian tubuh anda keatas sedikit sehingga batang zakar kelihatan bengkok. Teknik ini akan memberi geseran kuat batang zakar pada kelentit isteri. Ini akan mempercepatkan isteri inzal dan memberi nikmat yang tiada tara pada isteri. Tanda isteri merasai nikmat ialah nafas isteri kencang dan suara renggekannya kuat.

c. Goyangan Hitungan
– Sewaktu menggoyang, lakukan 40 kali secara lambat diikuti 40 kali goyangan secara cepat . lakukan secara bergilir-gilir. Cara ini menjadikan isteri berasa khayal , kerana ombakan goyangan bagai ombak kapal di lautan. tanda isteri khayal ialah matanya kuyu dan dipejamkan.

d. Goyangan Hentian
– Goyang secara selang seli dan rehat sejenak. Goyang 3 kali dan berhenti, kemudian goyang lagi dan berhenti.Goyangan begini menjadikan isteri tersentak-sentak kesedapan. Tanda isteri kesedapan ialah bila kita menggoyang , nafas dan suaranya bagai tersekat sekat. Bila berhenti, ia menghembus nafasnya panjang.

e. Goyangan Berpasangan
– Suami mengoyang dahulu kemudian berhenti. Setelah itu isteri menggoyang pula dan berhenti. lakukan bergilir-gilir. Boleh juga bergoyang serentak atau suamo menggoyang keatas dan kebawah isteri pulak menggoyang ke kiri dan kanan. Cara ini memerlukan kesepakatan dan kerjasama.

f. Goyangan Kekasih
– isteri menggoyang sedangkan suami mendiamkan diri. cara ini membantu melambatkan inzal suami dan banyak memberi kerehatan pada suami. Sesuai untuk diamalkan bagi suami yang mudah terpancut awal.bagi suami pulak janganlah berdiam diri sahaja. lakukan perkara lain seperti meramas payudara isteri, mencium isteri atau menghisap puting susu isterinya atau mengikut selera isteri. Sekiranya isteri hendak terpancar maninya, hendaklah dia memberitahu suami agar goyangan bersama -sama dan supaya sama sama serentak terpancar mani.

g. Goyangan dan Geselan Kepala Zakar
-Melakukan goyangan dengan menggunakan kepala zakar. Caranya ialah memasukkkan zakar sampai ke takuknya agar kepala zakar berada di permukaan kemaluan isteri dan disamping itu kenakan kepala zakar pada kelentitnya.Ini kerana kebanyakan kelazatan perempuan banyak terhimpun
pada bahagian permukaan faraj dan khusunya pada kelentitnya. Bergoyanglah hanya sampai takuknya sahaja dan sekali sekala ditusukkan zakar sampai habis dan tarik semula.Cara ini juga dapat melambatkan suami inzal .Tusuklah zakar perlahan-lahan dan apabila tarik, tarik dan rentap cepat-cepat dan tusuk pula perlahan lahan dan seterusnya.

Sebaik-baiknya suami yang lakukan teknik goyangan supaya senang untuk mengawal ghairah. Bila terasa kegelian dan hendak inzal, hentikan goyangan sekejap .Semasa berhentia. suami haruslah teruskan ciuman dan rabaan di tempat-tempat sensitif isteri supaya ghairahnya berterusan.

2. Teknik Tahan Nafas

a. Semasa memasukkan zakar, tahan nafas sehingga tenggelam semua zakar. Diamkan sebentar . Kemudian baru lepaskan nafas.

b. Semasa buat goyangan sorong tarik, tahanlah nafas dan apabila hendak lepaskan nafas, hentikan goyangan. Begitulah seterusnya. Petua ini dapat melambatkan keluarnya mani.

c. Ada baiknya anda lipatkan lidah di lelangit mulut dan niatkan selagi tidak turun lidah selagi itu tidak terpancar mani. Apabila hendak mencium dan menghisap lidah isteri hentikan goyangan.

3. Teknik Nafas Songsang

a. Semasa goyangan (keluar masuk zakar), hendaklah berlawanan dengan keluar masuk nafas isteri. nafas isteri keluar, zakar masuk dan apabila nafas masuk zakar ditarik keluar.

b. Untuk mengetahui nafas isteri keluar, bila kempisnya perut dan tanda nafas isteri masuk buncit perutnya. Ini dapat menahan mani dan banyak kelebihannya lagi.

4. Teknik Kerjasama (Berpakat)

– Apa yang paling penting untuk melambatkan inzal atau inzal serentak kedua-dua pihak ialah suami isteri hendaklah berpakat.Bila suami terasa nak inzal,suami hendaklah berenti mengoyang . Jika isteri asyik mengoyang-goyang suruh dia berhenti sekejap.Demikian dengan pihak isteri, jika hendak inzal bersama beritahu agar sama-sama inzal serentak.

-Cara kerjasama ini hanya boleh wujud jika suami isteri saling cinta menyintai dan tidak ada rasa segan dan saling memikirkan untuk mencapai kepuasan nafsu bersama yang maksimum.

5. Tidak Lupa Allah

– Walaupun semasa bersetubuh,jangan biarkan diri anda terlalai dari mengingati Allah.Biarlah pancutan mani anda keluar sambil anda mensucikan diri dengan kalimah Allah. Berzikirlah dalam HATI semasa berjimak.Ini bertujuan supaya fikiran dan perasaan anda dapat menumpukan pada keagungan Ilahi.Dan dari segi psikologinya, ia akan dapat memberi anda keupayaan mengawal dan mengemudikan kelakuan jimak anda. Biasanya anak yang dilahirkan sukar mendapat penyakit sawan.

6. Baca Doa Ketika Klimaks (Inzal).

– Ketika klimaks, bacalah doa di dalam HATI dan jangan baca secara lisan atau mengerakkan kedua-dua bibir. Ini kerana dilarang menyebut nama Allah dalam hadas besar. Tetapi menyebut didalam hati tidaklah dilarang.

Doanya seperti berikut:-
” Maha Suci Allah yang menjadikan manusia daripada air (mani), lalu diadakan pertalian darah (nasab) dan hubungan musaharah (hubungan kekeluargaan berpunca dari perkahwinan, seperti mentua, menantu,ipar dan lain lain). Dan adalah Tuhan-mu Maha Berkuasa ”
Surah – AL Furqan ayat 54

Ada pula fatwa yang anjurkan agar semasa klimaks, ucaplah ” La ilahaillah Muhammadur Rasulullah “ di dalam hati, bukan dengan lidah atau berlafaz. Tujuan untuk mengislamkan benih-benih yang mula beroperasi untuk menjadi zuriat. Kebiasaannya orang cuma mengazankan apabila atau? memperdengarkan kalimah syahadah kepadan anak yang baru lahir. Tetapi ada pendapat menganjurkan agar kita mengislamkan zuriat kita sejak ketika benihnya lagi iaitu semasa keluar mani dengan mengikut kaedah seperti diatas.

Ketika menyebut di dalam hati, hendaklah disertai dengan niat agar anak yang bakal lahir menjadi anak yang soleh dan insan yang mulia budi pekertinya. Antara pesanan pemberi petua ini ialah:-

” Manusia ketika beribadah ingat akan allah, tetapi dalam berjimak lalai pada Allah. Padahal jimak itu hendak mengeluarkan benih suci yang mana pihak lelaki tempatkan selama 40 hari di dalam rahim isterinya. datangnya dengan kalimah, keluarnya dengan kalimah. Bezakan jimak kamu dengan jimak haiwan dan jimak orang yang kafir. Juga dengan jimak orang -orang yang jahil yang berjimak semata-mata memuaskan nafsunya. “

7. Mengesat Dan Meramas

– Sebaik isteri selesai jimak, sebelum membasuh kemaluannya, isteri hendaklah mengesat kemaluan suami dengan kain tuala atau tisu. Cara itu boleh mengharmonikan rasa kasih suami dan suami akan terasa nikmat jika semasa mengesat itu, isteri mengusap dan meramas-ramas serta mengurut-urut dengan perlahan zakar suami.

 

 

Laman web ini mengandungi artikel yang sesuai untuk yang sudah berkahwin sahaja.

Dan ianya bertujuan untuk pendidikan dan promosi produk sahaja.

Bagi yang tidak berkenaan, sila tutup laman web ini dengan segera. Kami tidak bertanggungjawab dengan salah-guna laman web ini.

Terima kasih.