Category Archives: minyak urut

Hot Kiss Strawberry Cream – Gel Pelincir

Hot Kiss Strawberry Cream

Hot Kiss Strawberry Cream

adalah sejenis pelincir seksual yang secara asasnya

digunakan untuk memudahkan hubungan seks bagi wanita yang mengalami masalah faraj kering.

HOT-KISS-

Hot Kiss Strawberry Cream produk berasaskan air,

tidak berminyak dan mudah dibersihkan selepas selesai bersama.

Hanya bilas dengan air, kesannya akan hilang.

Hot kiss Strawberry Cream juga tidak bertoksik dan selamat untuk oral seks.

Hot Kiss Strawberry Cream mempunyai aroma strawberi yang menyegarkan.

HOT-KISS-

Cara Guna Hot kiss Strawberry


Untuk wanita yang mempunyai masaalah vagina kering,

sapukan sedikit  Hote kiss Strawberry Cream untuk memudahkan zakar memasuki faraj.

Boleh juga disapukan pada zakar. Sesuai digunakan bersama kondom.

HOT-KISS-

Hot kiss Strawberry Cream juga sesuai digunakan bersama pam zakar.

Hanya sapukan Hot kiss Strawberry Cream pada zakar.

Hot kiss Strawberry Cream juga sesuai untuk kegunaan urutan zakar

TEMPAHAN : 
Harga : RM 70 (Sem Malaysia ) / RM 80 (Sabah/Srwk)
Percuma Poslaju

PROMOSI : RM50 / RM60 (s/s)

NOTA : Sila simpan RESIT pembayaran sehingga anda terima produk belian anda!.

Sila SMS : ”HOTKISS” +jumlah bayaran+nama+alamat pos >> 011-11577206

JANGAN BAYAR DAHULU…

SMS : Ada stok HOTKISS+ Nama + Negeri anda ke 011-11577206

mykedaionline

“Dananiaga2u”

HYDROMAX pam zakar Premium

bathmate-hydromax-xtreme-x30-a-0

Pakej Hydromax X30 Extreme:

Hydromax Xtreme Hydro Pump

Pam Bebola dan Hos

Tuala Hydromax  

Beg Berkualiti Tinggi yang besar

Berus Pembersihan

Tali Pancuran

lat Pengukur

Cecair Hydromax  

Kunci Mangga Keselamatan

bathmate-hydromax-xtreme-x30-0

bathmate-hydromax-xtreme-x30-b

Zakar Lebih Besar, Lebih Mantap, Lebih Stamina Dengan Bathmate!

 

Bagaimana HYDROMAX Berfungsi?

Zakar seorang lelaki dibahagikan kepada tiga saluran,

iaitu dua saluran besar di atas adalah saluran erektil (Corpora Cavernosa)

dan satu saluran yang lebih kecil di bahagian bawah adalah untuk memancut air mani dan membuang air kecil.

 

pam-zakar-lelaki-bathmate-hercules
Apabila terangsang secara seksual,

otak anda mengeluarkan hormon yang akan menghantar isyarat supaya darah mengalir ke zakar anda.

Darah akan mengisi tisu erektil (Corpora Cavernosa) ,

pekara inilah yang membuatkan zakar anda menjadi tegang atau keras.

 

pam-zakar-lelaki-bathmate-hercules 1
Apabila menggunakan HYDROMAX

air di sekeliling zakar mempunyai tekanan negatif

akan mewujudkan daya sedutan sama rata kepada setiap bahagian zakar.

Ini membantu untuk menarik darah yang kaya dengan oksigen ke rongga zakar

dan sekaligus mengembangkannya.

Dengan penggunaan bathmate dengan betul dan konsisten,

ianya akan ada lebih banyak darah di alirkan ke dalam tisu lembut dalam rongga zakar.

Ini membuatkan zakar untuk menjana lebih banyak sel-sel untuk mengembangkan saiz

untuk memegang lebih banyak darah semasa ereksi normal.

Dengan meningkatkan keupayaan tisu ini untuk mengadakan

lebih banyak darah sekaligus zakar anda akan menjadi lebih besar.

 

pam-zakar-lelaki-bathmate-hercules 2
Pertama sekali

ketebalan zakar anda akan meningkat,

diikuti dengan panjang zakar anda.

Secara umumnya,

selepas penggunaan 1-3 bulan,

panjang akan mula meningkatkan setengah inci (1-2 cm) ke atas.

Semakin konsisten anda menggunakan HYDROMAX

lebih tebal dan lebih panjang zakar anda akan lihat secara dramatik.

Saya mengesyorkan anda menggunakan Hydromax sekurang-kurangnya 15-20 minit sehari.

 

pam-zakar-lelaki-bathmate-hercules 3

 

Keputusan dapat dilihat semasa zakar sedang lembik atau tegang,

manakala lelaki yang mempunyai zakar yang kecil ketika lembik

akan mendapat keputusan yang paling ketara sekali.

Anda akan melihat hasil dari pertama kali anda menggunakan HYDROMAX!!! .

Kebiasaanya zakar akan memanjang antara 2-5cm dan ketebalan zakar sebanyak 30%-40%

 

pam-zakar-lelaki-bathmate-hercules 4

 

Teorinya sama seperti latihan angkat berat,

jika anda pergi ke gym sekali-sekala anda tidak akan melihat sebarang berubahan pada otot badan anda.

Jika anda pergi seminggu 3-4 kali nescaya anda akan dapat melihat oto-otot pada badan anda.

 

pam-zakar-lelaki-bathmate-hercules 5

 

HYDROMAX ® menggunakan prinsip fisioterapi untuk menambah saiz zakar,

oleh itu ia adalah sangat selamat tidak seperti pil,

alat-alat regangan dan pembedahan.

Rekabentuk HYDROMAX hercules direka oleh jurutera dan doctor yang mahir

untuk memastikan ianya selamat dan selesa dipakai.

Anda tidak perlu untuk menahan kesakitan atau ketidakselesaan

sepanjang sesi seperti anda menggunakan pam zakar normal atau peralatan extender.

Cara Penggunaan HYDROMAX

membesarkan-lelaki-bathmate- cara pakai

  • Isi HYDROMAX dengan air.
  • Tahan bawah Bathmate dengan tapak tangan supaya air tidak keluar semula.
  • Masukkan zakar kedalam Bathmate dan tekan Bathmate untuk hasilkan tekanan.
  • Teruskan mandian anda.
  • Jika perlu, tekan lagi Bathmate.
  • Selepas 15 minit, tekan “release valve” di atas Bathmate untuk keluarkan Bathmate dari zakar anda.

 

Perhatian! Tidak digalakkan penggunaan melebihi 20 minit satu sesi.

Apa Yang HYDROMAX Mampu Lakukan Untuk Anda:

  • Menambah kepanjangan zakar 1-3 inci
  • Menambah kelebaran zakar Zakar lebih mantap
  • Menambah stamina seksual
  • Membesarkan kepala zakar
  • Hentikan pancutan pramatang
  • Mungkin membantu meluruskan zakar yang bengkok.

 

TEMPAHAN : 
Harga : RM 1,399 (Sem Malaysia ) / RM 1,400 (Sabah/Srwk)
Percuma Poslaju

PROMOSI : RM980 / RM990 (s/s)

NOTA : Sila simpan RESIT pembayaran sehingga anda terima produk belian anda!.

Sila SMS :HYDROMAX +jumlah bayaran+nama+alamat pos >> 011-11577206

JANGAN BAYAR DAHULU…

SMS : Ada stokHYDROMAX+ Nama + Negeri anda ke 011-11577206

mykedaionline

“Dananiaga2u”

La La Land movie trailer

“Dananiaga2u”

Mnyak Kambing Gurun SSI

Minyak Kambing Gurun SSI

minyak-kambing-gurun-300x168

Merupakan ramuan semulajadi sebagai cara alternatif untuk lelaki, yang sangat berguna dan berkesan

TERBUKTI BERKESAN untuk lelaki! Penemuan menakjubkan hasil dari penyediaan tradisional turun-temurun yang telah mengubah banyak kehidupan lelaki. Minyak ini telah diadun secara khusus bersama dengan akar-akar kayu terpilih & tumbuh-tumbuhan semulajadi untuk meningkatkan saiz zakar, daya ereksi, lebih stamina dan kepuasan seks yang maksimum. Jadi tiada apa yang perlu anda risaukan.

Minyak Kambing Gurun – 80 ml (BARU)

minyak-kambing-gurun-300x168

Kegunaan :
# Mengubat pelbagai penyakit urat saraf
# Menghindarkan SIHIR (telah didoakan)
# guna untuk urut badan yg lenguh2…
# boleh digunakan juga untuk anak bila selak (dari gangguan ilmu hitam) kerana dibuat beserta doa dan tidak boleh dilangkah..
# boleh sapu di luka..macam cedera kena pisau dll..
# untuk para suami..hehe..
# Menambah TENAGA LELAKI / WANITA

minyak-kambing-gurun-300x168

Nikmati ereksi yang lebih kuat, bertenaga dan saiz yang berbeza dalam masa yang singkat! Berikan pasangan anda kepuasan dalam hubungan intim anda dengannya. Minyak Kambing Gurun adalah sapuan yang selamat untuk digunakan dan akan memberikan anda lebih nikmat dan tenaga yang anda idam-idamkan! Ia adalah satu-satunya minyak yang khusus untuk anda gunakan ketika sesi senaman alat sulit anda.

Lihat Kehebatan Kambing Gurun

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=oT-Ywtf23ho”]

Khasiat Minyak Kambing Gurun ini juga ada diceritakan di dalam buku Penawar Mati Pucuk (Rahsia Penguat Tenaga ” Antara petikan dari buku tersebut adalah “Urutkan zakar anda dengan Minyak Kambing Gurun selama 5 minit atau lebih. Kemudian berehatlah kira-kira setengah jam sebelum anda setubuhi isteri anda. InsyaAllah akan terbukti kehebatan khasiatnya sama seperti kehebatan kambing gurun. Begitulah menurut sesetengah mereka yang pernah mengamalkannya.
Jika anda inginkan kekerasan, saiz yang berbeza, ereksi yang lebih berkesan, rasa yang lebih nikmat dalam hubungan suami-isteri, produk ini adalah untuk anda. Hanya beberapa titik saja yang diperlukan utk setiap sessi urutan/senaman. Amalkan mengurut zakar & menyapu ari-ari anda setiap malam dengan minyak ini walaupun tidak mahu bersetubuh. Mudah-mudahan dengan amalan itu, ‘senjata’ anda akan sentiasa siap untuk bertempur.

minyak-kambing-gurun-300x168

TEMPAHAN : (sebotol)
Harga : RM 70.00 termasuk kos pos (RM80.00 untuk Sabah/Sarawak)
selepas buat bayaran, sila sms :
MINYAK KAMBING GURUN, nama penuh, alamat pos, jumlah bayaran dan qty ke 011-11577206
SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok MINYAK KAMBING GURUN? (nama anda) ke 011-11577206

STOK TERHAD

Bang .. Cepatlah beli…

abang cepatlah beli4

“Dananiaga2u”

MATI 18 TAHUN HIDUP SEMULA

TESTIMONI MATI PUCUK 18 TAHUN

mkgking fb 2

Nama Pakcik, Nordin (bukan nama sebenar),

Pakcik ni dah tak berapa ingat umur pakcik ni,

tak silap pakcik umur dah masuk 58 atau 60 tahun,

tapi pakcik masih ingat berapa lama pakcik punya tak bole berdiri dah…

rasanya lebih 18 tahun pakcik punya mati pucuk…

Tapi…

Alhamdulillah selepas mengamalkan urutan dengan minyak kambing gurun MKGking

selama 2 Minggu ditambah dengan teknik yang diajarkan dalam kertas tu,,,

pakcik punya pedang malam dah kembali gagah berani, tajam dan bersinar-sinar…

Terima kasih nak, kenalkan pakcik dengan produk hebat ni…

P/S:  

Pakcik : Anak tolong tutup gambar pakcik, pakcik malu, tak yah bagi tau nama sebenar pakcik yer..

admin : OK PAKCIK NOHAL!

 

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN MKGKING!!!

Pam Vakum Handsome-UP (BESARKAN Zakar) – Percuma Minyak Lintah

HandsomeUp

Handsome Up adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse.

Fungsi Handsome Up

Pam Zakar Handsome Up merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam zakar ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

Pam Zakar Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci. Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan Pam Zakar Handsome Up secara konsisten. Untuk hasil yang lebih memuaskan, kami syorkan digunakan bersama dengan minyak lintah sensaoil.

Hanya sapukan Sensaoil pada zakar dan kemudian pam dengan Pam Zakar Handsome Up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar ini apabila zakar anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 1 bulan!

pam zakar

Cara Guna Handsome Up

  1. Sapukan minyak lintah pada keseluruhan zakar. Biarkan 30 minit supaya minyak lintah dapat meresap ke dalam zakar anda.
  2. Pasangkan getah ke mulut balang. Sila pilih saiz getah yang sesuai dan selesa pada zakar anda. Terdapat 3 saiz, S, M dan L.
  3. Masukkan balang pam ke zakar anda. Lihat gambar diatas untuk maklumat lanjut.
  4. Pam berulang kali sehingga zakar anda menegang ke tahap maksimum. Perhatian!!! Jangan paksa diri anda.
  5. Tekan picu untuk mengeluarkan angin dari balang. Biarkan zakar anda mengecut.
  6. Setelah zakar mengecut, pam semula zakar anda. Lakukan proses 4 dan 5 berulang kali selama 30 minit.
  7. Proses ini digalakkan diamalkan 2 kali sehari. Sekali pada waktu pagi dan sekali lagi pada waktu malam.

 

[stextbox id=”warning” caption=”Peringatan!!!”]Zakar akan bengkak dan pedih untuk 2 minggu pertama. Teruskan selepas bengkak hilang. Ini adalah perkara biasa bagi mereka yang pertama kali menggunakan pam zakar.[/stextbox]

Beli Handsome Up Dengan Yakin

Pam Zakar Handsome Up diperbuat dari material berkualiti tinggi dan tahan lasak. Tidak seperti pam zakar yang berharga murah yang mana mudah pecah dan tidak tahan lama. Pencipta Pam Zakar Handsome Up juga telah memenangi anugerah “The Winner Of The Top Ten Outstanding Inventors”.

pam zakar

TEMPAHAN : 
Harga : RM 130.00 (Sem Malaysia ) / RM 140.00 (Sabah/Srwk)
Percuma Poslaju


NOTA : Sila simpan RESIT pembayaran sehingga anda terima produk belian anda!.

Sila SMS : Handsome UP+jumlah bayaran+nama+alamat pos >> 011-11577206

JANGAN BAYAR DAHULU…

SMS : Ada stok Pam handsome Up + Nama + Negeri anda ke 011-11577206

[stextbox id=”warning” caption=”Harga BORONG”]Ingin jadi pengedar? Harga BORONG… SMS : harga borong pam handsome up ke 011-11577206[/stextbox]

TESTIMONI MINYAK KAMBING GURUN KING

TESTIMONI RAWATAN KENCING MANIS

 

Alhamdulillahirabbil ‘Alamiin..

Dengan izin dan kasih sayang ALLAH swt & Kebesaran Nabi Muhammad s.a.w,

setelah menggunakan Minyak Kambing Gurun MKGking

salah seorang pelanggan kami yang mengidap penyakit kencing manis,

telah pun beransur-ansur sihat dengan izinNYA,

berikut adalah gambar sebelum menggunakan minyak kambng gurun MKGking

testimoni-minyak-kambing-gurun-mkgking-300x180

 

Selepas beberapa hari menggunakan minyak kambing gurun MKGking

dengan di sapu kepada seluruh tapak tangan beliau yang sudah membusuk itu

dengan kasih sayang ALLAH yang Maha baik,

sedikit -demi sedikit telah beransur pulih,

mari kita lihat bagaimana kesannya

testimoni-minyak-kambing-gurun-mkgking-2-180x300

 

Lihatlah bagaimana minyak ini berkesan dapat membantu merawat pesakit kencing manis tahap akut

sehingga dapat membantu menyihatkan sel-sel darah dan membaiki sel-sel kulit dan daging,

mari kita lihat lagi bagaimana kesannya setelah 2 minggu menggunakan minyak kambing gurun MKGking ini

testimoni-minyak-kambing-gurun-mkgking-3-180x300

 

Sekarang luka dah mula tertutup dan telah tertutup dengan sel-sel daging baru

jom kita lihat lagi gambar seterusnya

testimoni-minyak-kambing-gurun-mkgking-4-181x300

 

Alhamdulillah selepas sebulan lebih menggunakan minyak kambing gurun MKGking

dan hanya dengan menghabiskan 2 botol sahaja,

pelanggan kami ini telah pun sembuh tangan beliau dan tak jadi untuk di potong.

“Terima kasih saya ucapkan sebanyak – banyaknya kepada Allah dan minyak kambing gurun MKGking

dengan izinnya kini tangan saya dah sihat dan kini saya sudah dapat beraktifiti seperti biasa,

minyak kambinggurun MKGking memang terbaik!”

Begitulah luahan hati pelanggan kami ini

*nama tak disebutkan atas permintaan beliau

 

DAPATKAN MKGKING DISINI!

MINYAK URUT ZAKAR POWER

PL BELACAK

Isian : 100 ml

MINYAK BELACAK + LINTAH GUNUNG plus BULU PERINDU dan HABBATUS SAUDA

[box title=”Renungan dan Motivasi” style=”bubbles” box_color=”#ad1818″ radius=”5″]tanganAllah SWT berfirman; “Isteri-isteri mu adalah tanah tempat kamu bercucuk tanam, maka datangilah tanah tempat bercucukk tanam itu bagaimana saja kamu kehendaki. Dan kerjakanlah (amal baik) untukmu, dan bertakwalah kepada Allah dan ketahuilah bahawa kamu kelak akan menemui-Nya. Dan berilah kabar gembira orang2 yang beriman.” (Q.s. al Baqarah:223)[/box]

[note note_color=”#eafbbe” radius=”5″]MINYAK BELACAK Petua rawatan Minyak Belacak ini amat berkesan kepada kaum adam yang ingin mengamalkan rawatan sendiri di rumah. Tanpa rasa malu, tanpa was-was, dijamin halal dan sah dibawa bersolat. Amat mustajab bagi mereka yang sentiasa mengamalkan senaman atau urutan secara berdisiplin dan bersungguh-sungguh. Sesungguhnya mereka yang berusaha dan berikhtiar akan dimakbulkan usaha oleh Nya.[/note]

[box title=”APA ITU IKAN BELACAK?” style=”bubbles” box_color=”#227099″ radius=”5″]BELACAKIkan Belacak atau juga dikenali sebagai Ikan Tembakul atau Ikan Belodok, merupakan ahli subkeluarga Oxudercinae (suku: Periophthalmini[1]), dalam famili Gobiidae (Gobies). Ikan belacak merupakan ikan afimbia, disesuaikan secara unik bagi habitat muara pasang surut, berbeza dengan kebanyakan ikan di habitat sedemikian, yang hidup dengan air surut dengan bersembunyi di bawah rumpt laut basah atau dalam kolam pasang surut.[2] Ikan belacak agak aktif semasa di luar air, makan dan berinteraksi sesama sendiri, contohnya mempertahankan kawasan mereka. Ikan Belacak hanya terdapat di kawasan tropika dan separa tropika, termasuk keseluruhan Lautan Hindi-Pasifik dan Lautan Atlantik di persisiran Afrika. SIFAT SEMULA JADI BELACAK IALAH SUKA MENGAWAN (SANGAT AKTIF) [/box]

[box title=”APA ITU LINTAH GUNUNG??” style=”bubbles” box_color=”#227099″ radius=”5″] LINTAH GUNUNGLINTAHMungkin anda telah pun sedia maklum, penggunaan lintah dalam rawatan perubatan adalah salah satu sejarah perbatan paling lama telah direkodkan. Penggunaannya boleh di dokumenkan sehingga zaman keunggulan pemerintahan Mesir dan cara penggunaannya adalah secara aplikasi perubatan yang standard sehinggalah pertengahan tahun 1800 apabila ahli terapi mengambil alih tugas mereka.
Beberapa dekat yang lalu, penggunaan lintah perubatan sekali lagi menjadi satu cabang utama dalam amalan perubatan moden. Para penyelidik dan pakar bedah sangat tertarik dengan kelebihan terapi lintah sebagai aplikasi untuk memulihkan pengaliran darah dalam venus setelah menjalani pembedahan kosmetik dan pembedahan penjanaan semula.

Biologi Lintah
Dalam dunia, didapati 650 spesis lintah yang telah wujud dikawasan paya, kolam, laut dan kawasan berair. Seekor lintah mempunyai kedua-dua jenis organ pembiakan iaitu jantan dan betina. Walau pun begitu, ia tidak boleh membiak secara sendiri tetapi perlu megawan dengan lintah lain untuk membiak. Kebanyakkan lintah memiliki penghisap di bahagian hujung badannya untuk berpegang pada perumah ketika makan. Sesetengah lintah memiliki organ penghisap yang dimasukkan untuk menghisap keluar cecair.

Lintah penghisap darah perlu mempunyai kemahiran untuk makan. Air liur mereka mengandungi bahan bius, bahan anti pembekuan darah dan bahan kimia yang membantu penghasilan bahan kimia melalui tisu setempat. Factor penyebaran ini memecahkan ikatan semen yang mengikat sel bersama dan ia juga menunjukkan sebagai bahan antibiotic yang berkesan. Lintah itu juga mempunyai bacterium Aeromonan hydrophila. Bacteria ini digunakan oleh lintah untuk mencerna darah dan ia sebenarnya menhasilkan bahan antibiotic untuk membunuh bacteria lain yang mungkin menyebabkan pembekuan.

Kajian perubatan terus menemui bahan-bahan kimia yang menarik dalam air liur lintah dari spesis yang lain. Di Amazon, lintah menghasilkan bahan anti pembekuan darah dikenali sebagai hematin. Bahan ini menyerang fibrinogen dan mempunyai potensi sebagai antipembekuan yang berkesan. Pada masa kini, kejuruteraan genetic digunakan untuk menghasilkan hematin dalam kuantiti yang banyak.[/box]

[box title=”APA ITU BULU PERINDU?” style=”bubbles” box_color=”#227099″ radius=”5″]BULUBulu Perindu atau lebih dikenali sebagai Janggut Adam ini adalah yang asli. Ianya akan bergerak sama ada dimasukkan ke dalam air atau dikenakan asap. Walaupun bulu perindu ada banyak jenisnya, Bulu Perindu ialah yang berwujud seperti akar kecil semacam rumput kering yang jika diletakkan di air, maka ianya akan bereaksi dan berputar-putar dan saling mengikat diri. Nah dari jenis akar ini saja dia ada beberapa yakni bulu perindu hitam, bulu perindu jantan-betina, Ini sebenarnya yang aslinya ialah terdapat di puncak gunung biasanya (sukar diperolehi) [/box]

[box title=” HASIL GABUNGAN 4 BAHAN ASAS MAKA: Khasiat Minyak Belacak POWER kami :” style=”bubbles” box_color=”#de6700″]

  • Zakar jadi Kuat – Zakar kita menjadi kuat seakan kayu, keras seakan besi, tahan seakan tembaga.
  • Garang – Seperti seekor harimau jantan yang menunggu didepan pintu gua. Bagi setiap lelaki (teruna) yang diidam-idamkan pada malam pertama adalah untuk mengakhiri zaman bujang agar pasangannya dapat merasai kehangatan Zakar daripada seorang yang bergelar lelaki perkasa.
  • Perangsang Pulang Pulih seperti Sedia kala – Perangsang ini adalah satu tindak balas (keras dari biasa) zakar kita dimana “lihat ia hidup, pegang ia berani, sentuh ia bernyawa”.
  • Besar dan Panjang – Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang (pasangan kita & isteri). Dimana ia dapat menyentuh 5 Makam bagi mencapai klimak seorang wanita. Rumahku, syurgaku, semakin hari, semakin sayang.
  • Tahan Lama – Bagi setiap lelaki harus dapat mengawal kekuatan dan jangka masa yang lama ketika kita melayari bahtera rumah tangga (bersetubuh) agar orang tersayang mendapat kepuasan dari seorang lelaki yang bergelar suami. Dimana harus perkasa daripada biasa untuk mecapai 5 makam.
  • Mengelak Sihir – Mengelak dan mencegah gangguan sihir. Kadang-kadang penyakit lahir anda berpunca dari gangguan jin/iblis atau orang-orang yang berhasad dengki.
  • Merapatkan Hubungan Suami-Isteri – Bulu Perindu terkenal dengan kegunaannya dalam merapatkan hubungan kasih lelaki dan wanita.

100% Ramuan semulajadi

Halal – Tiada Kesan Sampingan.

[/box]

[note note_color=”#abff66″ radius=”10″]

[service title=”CARA GUNA :” icon=”icon: rocket” icon_color=”#d51616″ size=”54″]Cara guna : cara guna PL Belacak Plus titis 5 titik dan sapu dgn cara genggam batang zakar hingga kepala zakar sehingga kering satu hala. sekali pagi dan sekali malam kalau bersetubuh sejam sebelum bersetubuh[/service]

[/note]

[heading]

TESTIMONI MINYAK BELACAK + LINTAH

[/heading]

[note note_color=”#fde29e” text_color=”#600909″ radius=”5″]

PERUBAHAN YANG MENAKJUBKAN!!! Saya baru mencuba minyak ini untuk beberapa minggu dan hasilnya amat menakjubkan. kali pertama saya menggunakan minyak belacak, rasa agak leceh sedikit memandangkan saya agak malas untuk melakukan senaman dan urutan yang diajar. Namun, setelah mendapati perubahan yang agak ketara selepas sekali sapuan dan urutan, saya mula yakin bahawa produk ini bukanlah seperti yang sangkakan. Malah lebih baik dan kesannya juga dapat dilihat dalam tempoh beberapa minggu sahaja.-Zambri

UKURAN DAN SAIZ BERTAMBAH!!! SECARA SEMULA JADI DAN KIAN TEGUH Macam tak percaya tapi itulah hakikatnya!!! Kenapa, anda tak percaya? Cubalah dulu baru tahu!!! Kesihatan dan kemantapan senjata saya lebih bernilai dari harga sebotol minyak belacak. Hasilnya, kepuasan yang tidak dapat diungkapkan dengan kata-kata. Terlalu bernilai beb!!!-Hasyim

Mengalami masalah zakar kecil, pendek, bengkok, kurang keras dan tak tahan lama. Saya telah mencuba bermacam-macam jenis produk tradisional mahupun moden dan telah juga pergi mencuba berurut di beberapa tempat tetapi tiada sebarang hasil hinggalah saya mencuba Minyak Belacak barulah mendapat kesan perubahan.Kini zakar saya menjadi lebih besar, panjang, kuat, teguh dan tahan lebih lama hinggakan zakar saya menjadi perkasa d. Saya amat berterima kasih kepada beliau.-Akram

Sekian lama saya dan isteri mendirikan rumah tangga tetapi kami tidak mendapat zuriat. Setelah menemui kawan sepejabat saya, dia memberitahu kepada saya yang dia pernah memakai Minyak Belacak yang dibelinya dari En Zul,. Lantas saya terus lah mencuba Minyak Belacak tersebut selama 5 bulan dan ianya amat berkesan. Kini, isteri saya mengandung 3 bulan. Saya rasa bersyukur kepada Allah dan terima kasih saya ucapkan kepadaEn Zul.-Faris

Mengalami masalah buah zakar bengkak (HERNIA). Saya mengalami masalah pada buah zakar saya sehinggakan ketika memakai seluar pun terasa amat sakit. Setelah saya menemui Minyak Belacak . Saya menceritakan masalah saya kepada mereka dan saya mendengar penerangan yang diberikan. Saya disyorkan untuk berjumpa dengan En Zul untuk membuat rawatan di rumah. Setelah 3 hari saya menyapu minyak belacak ini,perubahan pada zakar saya semakin pulang pulih seperti sediakala.-Mat Shah

Ukuran zakar saya kecil dan kurang keras. Setelah saya mencuba Minyak Belacak selama 12 hari ia telah memberi kesan perubahan pada zakar saya dimana perubahan ini disuarakan oleh isteri saya. Zakar saya besar, kuat dan tahan lama daripada biasa. Kini saya telah menjadi agen .-Zam

Saya mengalami masalah kencing tak lawas, kurang teguh dan tak tahan lama. Saya telah cuba Minyak Belacak ini. Dalam masa 8 hari saya mengamalkannya tanpa henti . Sebelum bersama minyak belacak menjadi amalan saya setiap hari. Dengan ini zakar saya menjadi besar, kuat, keras, tahan lama dan kencing saya kembali teratur dan lancar. Kini saya dapat menunaikan solat dengan Sempurna. Saya amat berpuas hati setelah mencuba produk ini.-Farid

Saya amat berpuas hati dengan servis yang ditawarkan di sini kerana setiap soalan saya dijawab dengan pantas dan jujur. Servis cepat dan berkualiti.-Rahman[/note]

100

TEMPAH SEKARANG!

[stextbox id=”info”]TEMPAHAN : 1 botol 100 ml
Harga : RM 80.00 termasuk kos pos (RM90.00 untuk Sabah/Sarawak)

sila sms : MBLG, nama penuh, alamat pos, jumlah bayaran dan qty ke 011-11577206[/stextbox]

[stextbox id=”warning”]
SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok MBLG? (nama anda) ke 011-11577206
STOK TERHAD

[/stextbox]

[note text_color=”#a10505″ radius=”5″]

Jadi Pengedar Kami, keuntungan sehingga 130%, klik sini..!!

[/note]

Minyak Lintah Gunung (SSI) Minyak Urut Lelaki

Salam semua,

Minyak Lintah Gunung SSI

Khasiat Minyak Lintah sebenarnya TIDAK perlu diperkenalkan lagi. Telah ramai LELAKI yang mengetahui khasiat dan kemujaraban minyak lintah ini. Bagi anda yang baru pertama kali mencari produk untuk kembalikan kehebatan kelelakian anda…. Anda TIDAK salah tempat lagi… Inilah produk yang dicari-cari….

Biasanya anda akan berjumpa dengam Minyak Lintah Gunung dijual dimana-mana. Kini kami bekalkan kepada anda bersama PATI Minyak Lintah Gunung SSI untuk anda mendapat LEBIH keberkesanan.

HARAP MAAF…… jika anda sihat dan tiada masalah dalam memberi kepuasan seks kepada Isteri anda… JANGAN Bazirkan wang anda dengan membeli produk ini. Produk Minyak Lintah SSI hanya untuk membantu mengembalikan kesihatan alat/senjata Lelaki supaya kembali berperananan seperti usia 25 tahun. (Kembali POWER laaa tu…) TAPI… anda perlukan lakukan proses urutan berkala yang kami sediakan.

lintah ssi

KHASIAT MINYAK LINTAH GUNUNG SSI

  • Mengembalikan kesegaran pada urat sarat dan melancarkan peredaran darah
  • Membantu Merawat penyakit strok
  • Sakit pinggang @ lenguh-lenguh
  • Membantu memulihkan :
    1. Zakar tunduk ke bawah (patah tandan)
    2. Zakar bengkok
    3. Memperbetulkan urat-urat zakar yang tersumbat
    4. Melambatkan keluar mani

[box title=”PERHATIAN” style=”glass” box_color=”#b70f26″]

JANGAN MUDAH PERCAYA, JIKA ADA PRODUK MENJANJIKAN KESAN SEGERA ATAU SERTA-MERTA

Mana mungkin, ada produk yang membuatkan zakar anda membesar serta-merta (kecuali di sengat tebuan). Anda perlu amalkan produk ini sekurang-kurangnya 30 hari untuk mendapatkan kesan. JANGAN TERTIPU dengan promosi produk yang KESAN CEPAT.

Jika anda mendapat hasil yang anda inginkan dalam masa yang singkat, selepas menggunakan produk, Syukur Alhamdulillah. Berterima kasih lah kepada TUHAN yang memberi bekas kepada usaha kita.

[/box]

MINYAK LINTAH SSI

lintah ssi

 

Cara guna : Sapu dan URUT di zakar dan kawasan sekitarnya (ari-ari, bahg bawah dan pangkal paha) anda sekurang-kurangnya 10 minit bagi 1 sessi. Amalkan setiap hari untuk kesan maksima.
Harga : RM50.00 termasuk kos poslaju (S/S : RM60.00)

 

[box title=”TEMPAHAN dan BAYARAN” style=”bubbles” box_color=”#de4d07″ radius=”5″]

Harga : *** sila rujuk di atas ***

selepas buat bayaran, sila sms : ML SSI, nama penuh, alamat pos, jumlah bayaran dan qty ke 011-11577206

Penting!!! JANGAN BAYAR DULU….

SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok Minyak/PATI ML SSI? (nama anda) ke 011-11577206

STOK TERHAD

[/box]

Bang.. Cepatlah beli…

abang cepatlah beli7

Minyak Belacak RSI

 

Minyak Belacak RSI - baru

[su_box title=”Khasiat Minyak Ikan Belacak RSI” style=”soft” box_color=”#e84737″]

  • Memulihkan Urat Zakar Yang Lemah
  • Menguatkan Zakar
  • Membesar & Memanjangkan Zakar
  • Menyegarkan Kulit Zakar
  • Mengelakkan Pancutan Pramatang (Tahan Lama Semasa Bersama Isteri)
  • Menambah Nikmat Ketika Bersama Isteri

[/su_box]

[su_quote cite=”Tahukah Anda:”]Ikan Belacak Di Cipta Allah Bukan Untuk Dimakan Atau Perhiasan Tetapi Untuk Jadikan Lelaki Perkasa..sila baca sampai habis untuk tahu rahsia LELAKI HEBAT[/su_quote]

[su_box title=”Rahsia Ikan BELACAK… Bukan Sekadar Ikan Biasa..” style=”bubbles” box_color=”#3095b7″ radius=”5″]

ikan-belacak-powerEncik Wiki cakap, Ikan Belacak atau juga dikenali sebagai ikan Belodok, atau ikan Tembakul merupakan ahli subkeluarga Oxudercinae (suku: Periophthalmini), dalam famili Gobiidae (Gobies). Ikan belacak merupakan ikan afimbia, disesuaikan secara unik bagi habitat muara pasang surut, berbeza dengan kebanyakan ikan di habitat sedemikian, yang hidup dengan air surut dengan bersembunyi di bawah rumpt laut basah atau dalam kolam pasang surut. Ikan belacak agak aktif semasa di luar air, makan dan berinteraksi sesama sendiri, contohnya mempertahankan kawasan mereka. Ikan Belacak hanya terdapat di kawasan tropika dan separa tropika, termasuk keseluruhan Lautan Hindi-Pasifik dan Lautan Atlantik di persisiran Afrika.[/su_box]

Adakah ia selamat digunakan??
Ya Terjamin selamat! kerana 100% herba

Adakah Ia berkesan??
Ya boleh lihat kesan serta merta selepas di sapu sahaja!!

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=5o3DPH6adtA”]

abang cepatlah beli5 Bang Cepatlah beli…

[su_box title=”Harga Jualan ‘Pengedar diperlukan'” style=”glass” box_color=”#1f9428″ radius=”10″]

  • 1 Botol = RM75.00 (RM80.00 S/S)
  • 2 Botol = RM140.00 (RM150.00 S/S)
  • 4 Botol = RM260.00 (RM270.00 S/S) + Free Gift
  • Harga BORONG? Sila sms/whatsapp 011-11577206[/su_box]

[su_spacer]

[su_service title=”Tempahan”  icon=”icon: heart” icon_color=”#e41919″]

TEMPAHAN : 1 botol
Harga : RM 80.00 termasuk kos pos (RM 90.00 untuk Sabah/Sarawak)

Email : jaguhinternet@gmail.com
selepas buat bayaran, sila sms : MINYAK BELACAK RSi, nama penuh, alamat pos, jumlah bayaran dan qty

ke 011-11577206

[/su_service]

SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok MINYAK BELACAK RSi ? (nama anda) ke 011-11577206
STOK TERHAD

 

Baru – Minyak Lintah Hitam Black Leech Oil

Minyak Lintah Hitam – Black Leech Oil

Khasiat Minyak Lintah sebenarnya TIDAK perlu diperkenalkan lagi.

Telah ramai LELAKI yang mengetahui khasiat dan kemujaraban minyak lintah ini.

Bagi anda yang baru pertama kali mencari produk untuk kembalikan kehebatan kelelakian anda….

Anda TIDAK salah tempat lagi… Inilah produk yang dicari-cari….

Biasanya anda akan berjumpa dengam Minyak Lintah Gunung dijual dimana-mana.

Kini kami bekalkan kepada anda

Minyak-Lintah-Hitam--SPray--Black-Leech-Oil

Minyak Lintah Hitam – Black Leech Oil

untuk anda mendapat LEBIH keberkesanan.

HARAP MAAF……

jika anda sihat dan tiada masalah dalam memberi kepuasan seks kepada Isteri anda…

JANGAN Bazirkan wang anda dengan membeli produk ini.

Produk Minyak Lintah Hitam hanya untuk membantu mengembalikan kesihatan alat/senjata Lelaki

supaya kembali berperananan seperti usia 20-25 tahun.

(Kembali POWER laaa tu…) TAPI… anda perlukan lakukan proses urutan berkala yang kami sediakan.

Minyak-Lintah-Hitam--SPray--Black-Leech-Oi-2l

KHASIAT MINYAK LINTAH HITAM

  • Mengembalikan kesegaran pada urat sarat dan melancarkan peredaran darah
  • Membantu Merawat penyakit strok
  • Sakit pinggang @ lenguh-lenguh
  • Membantu memulihkan :
    1. Zakar tunduk ke bawah (patah tandan)
    2. Zakar bengkok
    3. Memperbetulkan urat-urat zakar yang tersumbat
    4. Melambatkan keluar mani

JANGAN MUDAH PERCAYA, JIKA ADA PRODUK MENJANJIKAN KESAN SEGERA ATAU SERTA-MERTA

Mana mungkin, ada produk yang membuatkan zakar anda membesar serta-merta (kecuali di sengat tebuan).

Anda perlu amalkan produk ini sekurang-kurangnya 30 hari untuk mendapatkan kesan.

JANGAN TERTIPU dengan promosi produk yang KESAN CEPAT.

Jika anda mendapat hasil yang anda inginkan dalam masa yang singkat, selepas menggunakan produk, Syukur Alhamdulillah.

Berterima kasih lah kepada TUHAN yang memberi bekas kepada usaha kita.

MINYAK LINTAH HITAM – Black Leech Oil

Minyak-Lintah-Hitam--SPray--Black-Leech-Oil

Cara guna : Spray SAHAJA di zakar dan biarkan ia meresap selepas sesi urut menggunakan Minyak Lintah di atas.

Amalkan setiap hari untuk kesan maksima.
Harga : RM70.00 termasuk kos poslaju (S/S : RM80.00)

TEMPAHAN dan BAYARAN

Harga : *** sila rujuk di atas ***

Penting!!! JANGAN BAYAR DULU….

SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok Minyak Lintah Hitam BLO? (nama anda) ke

011-11577206

STOK TERHAD

Bang…Cepatlah beli….

abang cepatlah beli6

 

 

Laman web ini mengandungi artikel yang sesuai untuk yang sudah berkahwin sahaja.

Dan ianya bertujuan untuk pendidikan dan promosi produk sahaja.

Bagi yang tidak berkenaan, sila tutup laman web ini dengan segera. Kami tidak bertanggungjawab dengan salah-guna laman web ini.

Terima kasih.